Some news

Äntligen så har jag skaffat mig produkter som passar mig! Har både shoppat på internet och gått i affärer på torp /uddevalla. Inne på torp så gick jag in på kicks direkt eftersom det är den enda smink butiken där, förutom H&M men ni fattar vad jag menar. Säkte efter en bra återfuktnings creme för jag har det senaste fått väldigt flagig hy. Så jag frågade en tjej som jobbade där om råd. Hon visade mig några olika alternativ som hon trodde skulle funka för min hudtyp. jag har en combinerad hudtyp sa hon. Det hon menade med det var att jag har en normal och liiite oljig hy under en torr hinna på ansiktet. Så det var något jag inte visste eller trodde jag hade. Jag har alltid trott att jag har super torr hy rakt igenom ,men icke. Det är combinations hy jag har. 
 
Så då köpte jag en foundation och en annan produkt för att få ett kit med återfuktning,ansiktsvatten och serum mm.

Lancôme Teint Idole Ultra 24H - 

Här står det lite om den : Teint Idole Ultra ger en helt ny upplevelse av komfort. Den nya, ultralätta och fräscha konsistensen gör den enkel att applicera. När den appliceras med lätta svep över ansiktet smälter den genast in i huden. Resultatet är en slät, smidig och oemotståndligt silkeslen hud som är naturligt matt, utan det minsta spår av puder.
 
Sen på höger sida om foundationen har vi en consealer från L'oreal  j(ag ursäktar för halv taskiga bilder!)
 

Lancôme Le Gift - 

Detta paket fick jag då när jag handlade två produkter från LANCÔME. Värdet av den är 665 kr. Har hunnit prova produkterna i några dagar nu och jag är än så länge super nöjd. Min hy är väldigt mycket "gladare" nu om man säger så. Har märkt stor skillnad på den lilla stund jag hunnit testa grejerna. Den lilla parfymen som följer med luktar så G-O-T-T! kittet använder jag innan jag tar på min mitt smink för dagen. Eller när jag skippar sminket och bara kör på återfuktnings delen :)
Sist men så så viktig för mig var detta packet från.. ja ni ser ju själva.  Det var två grejer jag hade shoppat och det var : Anastasia brow wiz skinnybrow pencil - 
 Denna brynpenna ger en ultra-fin linje och är idealisk för att fylla i glesa ögonbryn med. Den ger dina bryn en långvarig naturlig look med utseendet av små hårstrån. Det är en stiftpenna och brynborste i samma produkt, vilket gör att den är enkel och smidig att använda för att forma perfekta bryn. Den har även en infällbar spets vilket gör att den alltid är skyddad och inte behöver vässas. 
 
Embryolisse Hydra-Mask - 

Denna krämiga mask återfuktar och regenererar, för en fyllig, tonad och tåligare hud. Hydra-Masque innehåller naturlig olja från sesam och mandel, hyaluronsyra och vitaminerna A, E och F som regenererar hudens barriär, jämnar ut huden, ger en optimal fuktnivå samt en fräsch och strålande hy.

  • Fri från parabener.
  • Passar alla hudtyper.
  • Testad under dermatologisk kontroll. 
Älskar att fixa min hy <33